جدیدترین اخبار :
  • چابهار، نقطه اتصال ایران به جهان: رونق تولید و صادرات در ایران اکسپو ۲۰۲۵
  • بررسی چالش‌ها و فرصت‌های مناطق آزاد در دیدار دبیر شورایعالی با رئیس سازمان بازرسی کل کشور
  • ایران چهارراه ارتباطی شرق به غرب و شمال به جنوب است، این بستر می‌تواند آینده‌ای همراه با صلح و امنیت رقم بزند
  • بگذارید مناطق آزاد به معنای واقعی آزاد باشند
  • اجرای پروژه‌های کلان در منطقه آزاد چابهار؛ از راه‌آهن تا بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی
معاون وزیر جهاد کشاورزی:

سرمایه گذاران نباید برای آغاز فعالیت در ادارات سرگردان شوند

اقتصادی | تاریخ خبر : 97/10/29 | تعداد بازید :3210
معاون امور باغبانی وزارت جهادکشاورزی گفت: سرمایه گذاران بخش های مختلف را نباید برای آغاز فعالیت های اقتصادی، تجاری، اشتغال و تولید در پیچ و خم اداری سرگردان کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار محمدعلی طهماسبی روز شنبه در مراسم اختتامیه همایش فرصت های سرمایه گذاری سیستان وبلوچستان در چابهار اظهار داشت: این استان فرصت های بیشماری در حوزه کشاورزی و شیلات دارد که نیاز است توجه ویژه ای به توسعه زیرساخت های آن شود.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یکی از قطب های مهم صید و صیادی، پرورش ماهی در قفس، پرورش میگو و صنایع وابسته به ویژه تن ماهی است و می تواند در صورت توجه بیشتر به اشتغال و تولید کمک کند.
رئیس پنل کشاورزی و شیلات نخستین همایش فرصت های سرمایه گذاری سیستان وبلوچستان افزود: برداشتن موانع سرمایه گذاری و تغییر نگاهها به سرمایه گذاران داخلی و خارجی از نیازهای اصلی توسعه این منطقه محروم است.
طهماسبی گفت: باید یک کارگروه واحد برای سرمایه گذاری در این استان ایجاد شود تا سرمایه گذار با کاغذ بازی و رفتن به این اداره و آن اداره با مشکلات فراوان مواجه نباشد.
وی ادامه داد: سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی در این استان می تواند در بخش کشت های گلخانه ای مثمرثمر باشد و باید برای کشت گلخانه مجوزهای لازم صادر و آب دریا شیرین و استفاده شود.
وی بر استفاده از تکنولوژی تصفیه آب دریا و انتقال آن به گلخانه ها و آغاز کشت گلخانه ای در سه هزار هکتار از زمین های منطقه را خواستار شد و بر حل مشکلات کشاورزان تاکید کرد.
همایش فرصت های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان از روزگذشته در چابهار آغاز بکار کرد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل